Is een onderhoud van mijn waterverzachter nodig?

Een onderhoud is noodzakelijk zodat u steeds voor een volle 100% op uw waterverzachter kan rekenen.

Wat houdt een onderhoud van mijn waterverzachter in?

De technieker doet een algemene controle op de werking van uw toestel. Op deze manier kan hij uw waterverzachter terug afstellen op uw huidig waterverbruik. De hardheid van uw water kan gemeten worden en uw waterverzachter wordt na deze meting bijgesteld. Indien er slijtage optreedt van onderdelen van uw waterverzachter kunnen deze onderdelen vervangen worden indien noodzakelijk onmiddellijk of ingepland wordt bij een volgend onderhoud.

Het waterverbruik van uw waterverzachter is ook een belangrijke factor bij een onderhoud. De prijzen van het water blijven stijgen dus controleren is een must.

Wanneer heeft mijn waterverzachter een onderhoud nodig?

Dit is afhankelijk van uw toestel maar een jaarlijks onderhoud van uw waterverzachter is zeker geen overbodige luxe. Op die manier kunnen een vlotte en juiste werking van het toestel en een lange levensduur gegarandeerd worden.

Brent de technieker ook zout mee als hij langskomt voor een onderhoud op mijn waterverzachter?

Zout wordt altijd voorzien indien gewenst door de klant. Wij bieden het beste kwalitatieve product aan omdat u zeker geen problemen zou hebben met de werking van uw waterverzachter. Aangezien we toch langskomen voor het onderhoud kunt u van deze extra dienst genieten. Geen gesleur met zoutzakken, we brengen het zout op de plaats waar het moet staan. Zout kan je ook bestellen op onze webshop of via het contactformulier.

Vastleggen van uw afspraak?

Je kan bij ons een afspraak vastleggen door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan binnen de 48h contact met je op.

    Ik wens een onderhoud aan te vragen

    Nederlands (België)