De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor Klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen. Dus dit herroepingsrecht is niet bedoeld voor bedrijven.

1. Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden (behalve voor maatwerk artikelen, zie artikel 4.2). Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf).
Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

2. Aangezien wij ook maatwerk produceren, is het niet altijd mogelijk om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Indien dit het geval is, zal het duidelijk aangegeven worden op
de productpagina.

3. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening.

4. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

5. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

6. Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. Je kan ze ook altijd terugbrengen bij ons te Deinze, mits het maken van een afspraak vooraf.
Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

Français